Takimi I dyte I PTC / Dita e celjes se projektit: IntActPlan

Deklarate per shtyp

Takimi I dyte I PTC / Dita e celjes se projektit: “IntActPlan”

Takimi I dyte PTC i projektit: “IntActPlan: Plani i Integruar i Veprimit për të forcuar marredheniet nderkufitare te SME-ve në rajonin kufitar dhe krijimin e mundësive për të depërtuar në tregje të reja”, ne kuader te zbatimit të Programit Nderkufitar IPA – «GREQI – SHQIPËRI 2007 – 2013 »,do të zhvillohet në Sarandë (Shqipëri), në pasditen  26 shkurtit o f 201 3.

Po ne te njejten dite paradite, do te organizohet Dita e celjes, projekt në të cilin e janë te ftuar të biznesit dhe autoriteteve politike të zonës territoriale, ku do të organizohet.

Partnerët e projektit janë: Dhoma e Thesprotia (Lead Partner), Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë së Qarkut Vlore dhe BIC Epirus, Qendra e Inovacionit te biznesit ne Epir.

Deklarate per shtyp Takimi I dyte I PTC Dita e celjes se projektit IntActPlan

For english clik here  :

PRESS RELEASE 2nd Piloting Trans-border Committee (PTC) Meeting – Opening Day of the project “IntActPlan”