No featured image set for this post.

Join us for the Final Scientific Conference of our ECO-FISH project

Join us for the Final Scientific Conference of our ECO-FISH project We are pleased to invite you to the Online Final Scientific Conference of...

INVITATION

INVITATION Chamber of Commerce and Industry, Region of Vlore in the framework of the project “Traditional Breakfast of the C/B area: Branding Scheme and...

TENDER ANOUNCEMENT

Livadhja – Cultural Center Equipment, Del 3.3.4 “RyTHM” – Project FosteringCreativity and Connecting Cultural Assets through Monuments  REF No 02   The Municipality of...

Takimi i dyte në kuadër të Projektit ECO-FISH

The Chamber of Commerce and Industry is organizing 2nd Meeting of ECO-FISH Project. The Event is going to take place on the Wednesday, 17...

ECO-FISH 1st e-newsletter

Projekti “Gjurmë ekologjike në bujqësinë detare ndërkufitare në Sagiada (Greqi) dhe në jug të Shqipërisë” (ECOFISH) synon, përmes veprimeve specifike pilot, të zvogëlojë gjurmën...
No featured image set for this post.

Prezantimi i projektit ECO-FISH /Info Day

Prezantimi i projektit ECO-FISH /Info Day Në  kuadër  të  projektit  ECO-FISH  “Gjurmë  ekologjike  në  zonën  detare  ndërkufitare  në Sagiada (Greqi) dhe Shqipërinë jugore”ditën e...
No featured image set for this post.

Info Day in the context of the ECO-FISH

The Chamber of Commerce and Industry of Vlora Region is organizing a Local Event/ Info Day in the context of the ECO-FISH Project.

Ditë Informuese në kuadër të Projektit ECO-FISH

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Qarku Vlore organizon Eventin Lokal / Ditë Informuese në kuadër të Projektit ECO-FISH. Eventi do të mbahet më 22...

Eco-Fish

Ecological footprint in cross-border marine fish farming in Sagiada (Greece) and southern Albania (ECO-FISH) more
No featured image set for this post.

Njoftim të punësimi per një person që do të caktohet pranë Konsullatës së Përgjithshme

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Vlorë, në kuadër të bashkëpunimit me Konsullatën e Përgjithshme të Italisë, me qëllim promovimin e akiviteteve për stimulimin dhe...