NJOFTIM PER PJESEMARRJE NE PANAIR

ftese per pjesemarrje ne panair ne BusselsTe nderuar anetar,

 

Ne kuader te zbatimit te project Intactplan,  ” Plan Veprimi i integruar per te rritur veprimtarine e SME ne zonat nderkufitare dhe per te krijuar mundesi per te depertuar ne tregjet e reja” si pjese e programit nderkufitare IPA Greqi – Shqiperi 2007 -2013, Dhoma e Tregtise dhe Industrise Qarkut Vlore si lead partner per palen Shqiptare, organizon mission biznesin e pare per kete project fokusuar ne prodhimet e detit:

Edicioni i 21-të i ekspozitës Seafoods Evropian (ESE) dhe edicionin e 15 deti Processing Evropës (SPE), do të mbahet në EXPO Bruksel, Belgjikë nga e marta 23 deri të enjten 25 prill 2013. Kjo ngjarje globale vjetore të tërheq mbi 25,000 bleres dhe shites te prodhimeve te detit nga e gjithë bota pjesemarres ne Akuakulturë ESE Expo.

Te interesuarit biznesmene dhe sipermarres te ndermarrjeve te kultivimit dhe tregtimit te peshkut, prodhime deti, qe deshirojne te marrin pjese ne kete panair te kontaktojne prane zyres se Dhomes se Tregtise & Industrise, Qarku Vlore ne adresen:

Dhoma e Tregtise dhe Industrise-Qarku Vlore
Chamber of Commerce and Industry of Vlora Region
Address: Pallati i Kultures Laberia, kati i I-re, Vlore-Albania
Tel/Fax: +355 33 225-737 / 222-111
e-mail: ccivlore@gmail.com
web:    www.ccivlora.org

 

Ju faleminderit!