Seminare Biznesi

Deklarate per shtyp

Seminare Biznesi

Ne kuadrin e zhvillimit te projektit: IntActPlan “Plan Veprimi i integruar per te rritur veprimtarine e SME ne zonat nderkufitare dhe per te krijuar mundesi per te depertuar ne tregjet e reja” si pjese e programit nderkufitare IPA Greqi – Shqiperi 2007 -2013″.

Dhomes se Tregtise dhe Industrise, Qarku Vlore, organizon Seminare biznesi 3 tematikore, duke zhvilluar keshtu nje nga qellimet kryesore te projektit IntActPlan, i cili eshte informimi sa me précis ne sektorin ku IntActplan eshte fokusuar.

Gjate ketij seminari do te behet nje prezantim i shkurter i projektit dhe pjesemarresit ne kete Seminar Biznesi do te kene mundesi te informohen mbi keto 3 tematika:

 

  1. Marketingu dhe eksporte
  2. Legjististatura  e export-importit
  3. Komunikimi marketing dhe mediat sociale

 

Ne keto seminare biznesi do te marrin pjese, biznese te sektorit te frutikultures, peshkimit dhe kultivimit te peshkut, si dhe biznese te sektorit te exportit ne fusha te ndryshme, exportit per bime medicinal, exportit per materiale ndertimi, exportit te puneve te dores etj.

Seminare_biznesi

Last Modified on July 31, 2013
This entry was posted in Njoftime
Bookmark this article Seminare Biznesi