Ftese per pjesemarrje ne Mision Biznesi ne Thesproti

DEKLARATE PER SHTYP

 Ftese per pjesemarrje ne Mision Biznesi ne Thesproti

Dhoma e Tregtise dhe Industrise, Qarkut Vlore, ne kuadrin e implementimit te projektit te

programit IPA “Greqi-Shqiperi 2007-2013” implemeton projektin “IntActPlan: Plan Veprime te

integruara per te rritur veprimtarine e SME ne zonat kufitare dhe per te krijuar mundesi per te

depertuar ne tregjet e reja”.

Dhoma e Tregtise Vlore, duke vleresuar implementimin e    aktiviteteve per realizimin e ketij

projekti ne bashkepunim me Dhomen e Tregtise se Thesprotise (Greqi, partneri Leader) dhe Shoqaten e

Inovacionit BIC of Epirus (Greqi, partnere ne project), njofton anetaret e saj, se ne kuadrin e perpjekjeve

per zhvillimin dhe promovimin e bashkepunimit nderkufitar per bizneset e Qarkut Vlore, ne deget:

Prodhime Bujqesore, Frutikultura dhe Kultivimi i peshkut dhe prodhimet e detit, organizon:

ü  Mision Biznesi 3 ditor ne Thesproti, ne daten 14 Shtator 2013,  ne  sallen e mbledhjeve prane Dhomes se Thesprotise. Gjate ketij misioni biznesi do te zhvillohet takime B2B prej ores 11.00 – 13.00.

Ftojme te gjithe bizneset e sektoreve te frutikultures, prodhimeve bujqesore, peshkimit, qe jane

te interesuara te marrin pjese ne aktivitetet e siperpermendura te kontaktojne prane Dhomes se

Tregtise dhe Industrise, Qarku Vlore, deri me daten 06 Shtator 2013.
Pallati i Kultures Laberia, kati i I-re, Vlore-Albania
Tel/Fax: +355 33 225-737 / 222-111
e-mail: ccivlore@gmail.com

Faleminderit per bashkepunimin!

 

Koordinatori i Projektit IntActPlan

Esmeralda ISUFI

                                                                                                                                                Kryetar

                                                                                                                            Ing. Arben BRESHANI

Ftese per shfaqje interesi per pjesemarrje ne aktivitetet nderkufitare

DEKLARATE PER SHTYP

 Ftese per shfaqje interesi per pjesemarrje ne aktivitetet nderkufitare te

Dhomes se Tregtise dhe Industrise, Qarkut Vlore

Dhoma e Tregtise dhe Industrise, Qarkut Vlore, ne kuadrin e implementimit te projektit te

programit IPA “Greqi-Shqiperi 2007-2013” implemeton projektin “IntActPlan: Plan Veprime te

integruara per te rritur veprimtarine e SME ne zonat kufitare dhe per te krijuar mundesi per te

depertuar ne tregjet e reja”.

Dhoma e Tregtise Vlore, duke vleresuar implementimin e    aktiviteteve per realizimin e ketij

projekti ne bashkepunim me Dhomen e Tregtise se Thesprotise (Greqi, partneri Leader) dhe Shoqaten e

Inovacionit BIC of Epirus (Greqi, partnere ne project), njofton anetaret e saj, se ne kuadrin e perpjekjeve

per zhvillimin dhe promovimin e bashkepunimit nderkufitar per bizneset e Qarkut Vlore, ne deget:

Prodhime Bujqesore, Frutikultura dhe Kultivimi i peshkut dhe prodhimet e detit, do te vazhdoje

implementimin e projektit me aktivitetet e meposhtme:

ü  Mision Biznesi (3 ditor) ne Moske (Rusi), ne Nentor 2013, gjate ketij misioni do te realizohen takime B2B (biznes me biznes), per te dy sektoret e interesuar.

ü  Nje pjesemarrje ne Panairin nderkombetar “Indagra Food 2013” ne Bukuresht (Rumani), ne 30 Tetor 2013 deri me 03 Nentor 2013, me prezantim ne nje stende (prodhime bujqesore-fruta).

ü  Nje pjesemarrje ne Panairin nderkombetar “Fresh Produce Ukraine 2013” ne Kieve (Ukrahine), prej dates 26 deri me 28 Nentor 2013, me prezatim ne stende (prodhime bujqesore-fruta).

Shkarko dokumentin

Panair ne Rumani (Bukuresht) dhe Ukrahine (Kievo)

Subjekti:         “Kerkese per oferte, per zhvillimin e aktiviteteve  ne Panair ne Rumani                                    (Bukuresht) dhe Ukrahine (Kievo) ne Tetor dhe Nentor 2013.”

 

Drejtuar:         Agjensive Turistike ne qarkun Vlore

 

Dhoma e Tregtise & Industrise, Qarku Vlore ju fton te jepni oferten tuaj per zhvillimin e aktiviteteve te projektit IntActPlan pjese e programit IPA Greqi-Shqiperi 2007-2013, ku do te marre pjese ne dy panaire:

Α) Ne panairin nderkombetar FRESH PRODUCE UKRAINE 2013, 26-28 Nentor 2013, ne qendren nderkombetare te panaireve ne Kieve, Ukrahine (per me shume informacion per vendin e panairit vizitoni: http://www.freshproduce-expo.com)

dhe

Β) Ne panirin nderkombetar INDAGRA FOOD 20013, 30 Tetor deri 03 Nentor 2013, ne Bukuresht, Rumani (per me shume informacion per vendin e panairit vizitoni: http://www.indagra-food.ro).

 

Ju lutem na jepni oferten tuaj per te dy aktivitet te ndara ne tabela sipas vendit (Bukuresht, Kievo)

 

  1. Biletat e avionit per person
  2. Transportin e brendshem per person (vendndodhje/aeroport dhe anasjelltas)
  3. Rezervimin e hotelit per person
  4. Perkthyes
  5. Vize (nese eshte e nevojshme)

 

Pjesemarrja do te jete 3 – 4 persona.

 

Α) Per Ukrahine nisja me 25/11/2013, kthimi me 29.11.2013 kater nete fjetje.

Β) Per Rumani nisja  31/10/2013, kthimi me 02/11/2013 kater nete fjetje

 

Te interesuarit te paraqesin oferten e tyre deri me daten 05.09.2013  prane Dhomes se Tregtise & Industrise, Vlore ne adresen:
Pallati i Kultures Laberia, kati i I-re, Vlore-Albania
Tel/Fax: +355 33 225-737 / 222-111
e-mail: ccivlore@gmail.com

 

Oferta tuaj duhet te jete ne dy gjuhe, shqip dhe anglisht, monedha: euro.

 

Faleminderit per bashkepunimin!

 

 

 Kryetari I Komisionit te Vleresimit

______________________________________________

 

 

Koordinatori i Projektit IntActPlan

Esmeralda ISUFI

                                                                                                            Kryetar

                                                                                                Ing. Arben BRESHANI

Shkarko Dokumentin