Seminare Biznesi

Deklarate per shtyp Seminare Biznesi Ne kuadrin e zhvillimit te projektit: IntActPlan “Plan Veprimi i integruar per te rritur veprimtarine e SME ne zonat nderkufitare dhe per te krijuar mundesi per te depertuar ne tregjet e reja” si pjese e programit nderkufitare IPA Greqi – Shqiperi 2007 -2013″. Dhomes se Tregtise dhe Industrise, Qarku Vlore, […]