NJOFTIM PER PJESEMARRJE NE PANAIR

ftese per pjesemarrje ne panair ne BusselsTe nderuar anetar,   Ne kuader te zbatimit te project Intactplan,  ” Plan Veprimi i integruar per te rritur veprimtarine e SME ne zonat nderkufitare dhe per te krijuar mundesi per te depertuar ne tregjet e reja” si pjese e programit nderkufitare IPA Greqi – Shqiperi 2007 -2013, Dhoma […]